KATWIJK - RKAV Volendam heeft het tweede punt van het seizoen binnen gehaald door bij Rijnvogels met 1-1 gelijk te spelen.

Het was een terechte uitslag na een wedstrijd waarin de ploeg van trainer Berry Smit in de eerste helft het betere van het spel had en na een half uur verdiend op voorsprong kwam toen Milan Keizer het eindpunt was van een vlotte aanval.

Na de rust lag het initiatief vooral bij Rijnvogels die al snel de stand in evenwicht brachten toen Vincent Noordam een voorzet vanaf links hard tegen de touwen kopte. De thuisploeg ging in het vervolg op jacht naar de winnende, maar meer dan een handvol kleine kansjes leverde dat niet op, waardoor RKAV Volendam het tweede punt kon bijschrijven.

De Volendammers spelen komende week tweemaal thuis. Allereerst komende dinsdag in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker als Westlandia op bezoek komt en komende zaterdag ontvangt men in de competitie SV Urk.