VOLENDAM - FC Volendam blijft de koploper van de Keuken Kampioen Divisie na een 4-2 zege op hekkensluiter FC Dordrecht. Robert Mühren kroonde zich tot man van de wedstrijd door alle Volendamse treffers voor zijn rekening te nemen.

Opmerkelijk genoeg sloeg FC Dordrecht brutaal als eerste toe toen Mathis Suray al in de achtste minuut de score opende. Mühren had de schade al voor de rust hersteld. Halverwege de eerste helft scoorde de spits op aangeven van Boy Deul en kort voor de rust scoorde hij uit een strafschop na een handsbal van El Azzouzi.

Ook Mühren's derde treffer kwam van de strafschopstip na een overtreding van Van Huizen en een kwartier voor tijd maakte hij zijn vierde op aangeven van Calvin Twigt. FC Volendam speelde inmiddels met tien man na een tweede gele kaart voor Denso Kasius. In de slotfase bepaalde Suray met zijn tweede treffer de eindstand op 4-2.