VOLENDAM - Quick Boys heeft op bezoek bij Jong FC Volendam een nipte 1-2 zege geboekt. De beslissing viel nadat de thuisploeg met tien man was komen te staan.

Milan de Haan bracht de ploeg van coach Johan Plat halverwege de eerste helft nog wel op een 1-0 voorsprong, maar enkele minuten later was het uitgerekend Volendammer Nick Runderkamp die op aangeven van Tommy Bekooij gelijk maakte.

Na een uur spelen kwam Jong Volendam met een man minder te staan. Tayrell Wouter kreeg het aan de stok met Runderkamp en beide spelers ontvingen daarvoor geel. Voor Wouter betekende dit echter zijn tweede gele kaart. Een kwartier later tijd scoorde Jan Willem Kamp uiteindelijk de winnende voor de gasten uit Katwijk: 1-2.