VELSEN-ZUID - Voor FC Volendam was het al klaar en na vanavond weet ook Telstar dat plaatsing voor de play-offs een utopie is. In een matige vissersderby kwamen beide ploegen een gelijkspel overeen.

Telstar moest de Noord-Hollandse derby eigenlijk met grote cijfers winnen en kwam ook op het juiste spoor toen Senne Lynen een diepe bal verstuurde op Terell Ondaan die weer uiterst koelbloedig bleek: 1-0. Helaas kon Telstar dit initiatief niet vasthouden en kwamen de Volendamse gasten steeds beter in de wedstrijd. Vlak voor rust wist Rodney Antwi de gelijkmaker te produceren na goed voorbereidend werk van Gijs Smal.

In de tweede helft werd het spel er niet beter op al bleef Volendam het betere van het spel houden met ook de beste kansen, maar Telstar-keepr Van der Maaten was niet meer van plan zich te laten passeren en kroonde zich tot uitblinker. Zijn collega Bakker van Volendam wist uiteindelijk Lynen er nog van te weerhouden dat Telstar er met de winst vandoor zou gaan en dat was ook teveel eer geweest voor de Witte Leeuwen.

Telstar - FC Volendam 1-1 (1-1)

26. Ondaan 1-0