VLISSINGEN - De zaalvoetballers van RKAV Volendam hebben geen punten overgehouden aan de verre reis naar Groene Ster in Vlissingen. De ploeg van coach Hjalmar Hoekema ging in Zeeland met 6-4 onderuit.

Na een goede competitiestart met winst op HV Veerhuys volgde een stevige nederlaag in eigen huis tegen Tigers Roermond. Ook in Vlissingen bleek dat de flink gewijzigde ploeg ten opzichte van vorig jaar nog zoekt naar de automatismen al kwam men in de eerste helft nog wel terug van een 2-0 achterstand door treffers van Kik Braspenning en Mohammed Sout.

Na rust ging het echter mis en liep de thuisploeg rap uit naar een 5-2 voorsprong. Opnieuw Sout en Robin kwakman gaven de stand een draaglijker aanzien, maar recht op een punt was er niet. Bij de Volendammers speelde de jonge Rijk Schilder wederom verdienstelijk en maakte Finn Berk zijn debuut.

Komende vrijdag 30 september speelt RKAV Volendam thuis tegen FC Eindhoven.