DEN BOSCH - De uitwedstrijd bij FCK De Hommel is voor de zaalvoetballers van ZVV Volendam op een fikse teleurstelling uitgelopen. De thuisploeg wist vlak voor tijd de zege veilig te stellen, maar volgens de Volendammers ging er een duidelijk overtreding vooraf aan de winnende goal.

Behalve de twee arbiters had iedereen de overtreding op Michael Tol gezien waarna Mohammed Bouraraasi de winnende wist te maken. Voor coach Hoekema was het dubbel balen aangezien zijn ploeg daarmee ook een 0-2 voorsprong teniet gedaan zag worden. In de eerste helft had Johan Keizer en vervolgens na rust Robin Bont het net weten te vinden. Binnen een minuut vond de thuisploeg echter de aansluiting via Omar Nejjari. Bouraraasi was vervolgens met de gelijkmaker en de discutabele winnende treffer de gevierde man aan Brabantse zijde: 3-2.