EGMOND AAN ZEE - ZVV Volendam heeft een simpele overwinning geboekt op bezoek bij hekkensluiter White Stones. De ploeg van coach Hjalmar Hoekema won met 4-10 bij de Egmondse formatie van coach Rogier Bunink.

Feitelijk was het duel al bij rust gespeeld want na de openingstreffer van Michael Tol zorgden Danny Tol en eigen doelpunt voor 0-3. In de tweede helft ging het nog harder. Johan Mühren en Robin Bont voerden de score verder op. Nu was het Michael Tol die zijn eigen doelman passeerde en via Jay Herman kwam de thuisploeg nog iets dichterbij. De marge werd echter al snel weer groter. Marco Klouwer (2), Tim Taylor en wederom Danny Tol en Johan Mühren lieten de teller stoppen op tien. Twee treffers van Rens Eijlander bepaalde de eindstand op 4-10.