ROTTERDAM - Door een nipte 2-3 zege bij TPP/Feyenoord Futsal heeft ZVV Volendam even afstand genomen van de onderste twee plaatsen in de Eredivisie zaalvoetbal. De zege was verdiend al maakte de ploeg van coach Hjalmar Hoekema het vooral zichzelf moeilijk door vele kansen niet te benutten.

Aangezien de Rotterdammers vooraf slechts één punt hadden en de Volendammers vier was een overwinning noodzakelijk om in de grote middenmoot te komen. Michael Tol opende de score, maar met name dankzij een uitblinkende keeper Van der Leeden kwam de thuisploeg nog voor rust terug en werd het in de tweede helft vanuit het niets zelfs 2-1. Het inzetten van een meevoetballende keeper pakte goed uit voor ZVV Volendam dat alsnog de verdiende zege pakte door doelpunten van Robin Kwakman en Frank Boogaard.