VOLENDAM - Op woensdagavond 31 januari 2018 geeftDanielle Forrer een meditatieve avond met in-tensief helende Elohim meditaties in Volendam.

Elohim zijn scheppingsengelen, engelen van de hoogste orde. Hun kracht is enorm sterk, invloedrijk en helend. Danielle begeleidt de aanwezigen in diverse meditaties, waarbij de Elohim hun kracht, ondersteuning en diepe heling aanbieden.

Verschillende Elohim
Zo zijn er Elohim die ons als een douche van wit licht bevrijden van vreemde energieën en verstoringen, blokkades en zwaarte. En Elohim die onze ervaringen met machtsmisbruik helen en ons ondersteunen om krachtig te zijn. Andere Elohim verbinden ons weer met de inzichten die we voor ons leven en onze taak nodig hebben. Waar andere Elohim ons licht brengen in duistere tijden en pijn verminderen. Er zijn zelfs Elohim die ons karma (de wet van oorzaak en gevolg) kwijt kunnen schelden, voor je in kunnen lossen!

Inspelen op de aanwezigen (helderziende waarnemingen)
Danielle stemt zich af op de aanwezigen, zodat zij in kan spelen op wat de groep en aanwezigen individueel nodig hebben. Deze avond is dus volledig maatwerk. Voor en na iedere meditatie geeft Danielle uitgebreide uitleg en beantwoordt ze vragen. Op deze avonden wordt doorgaans veel belasting los gelaten, pijn geheeld en kracht opgehaald. Danielle bemiddelt bij de energetische uitwisseling tussen de vele zielen, lichtwezens en engelen die langs komen voor de fysiek aanwezigen. Danielle’s kristallen en kristallen schedels dragen ook hun steentje bij.

Aanvang: 19:30 uur, zaal open om 19:00 uur
Bijdrage deelname: € 15,- Incl. Consumpties
Locatie: Stolphoevekerkje, Burgemeester Kolfschotenplein 1, 1131 BN Volendam
Opgave: wil je verzekerd zijn van een plaats, geef je dan bij Danielle Forrer op per mail d.forrer@quicknet.nl