VOLENDAM - Voor een zeer grootse `Elvis Experience` moet je in Volendam zijn! Op zondagmiddag 17 december veranderd het Pop- & Cultuurhuis PX 1 dag in Graceland. De allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock 'n roll uit de 50`s, 60`s en 70`s.


Maar liefst 4 keer verschijnt The King springlevend op het podium. Bijvoorbeeld in de huid van de jongste Europees- en wereldkampioen Elvis Tribute Artist ooit; Emilio Santoro uit Engeland die in o.a. afgelopen jaar wereldfaam kreeg toen hij 4e werd bij 'America's got Talent'. Het grote jonge talent Louis Brown uit Engeland ontpopt zich spoedig tot een grote ETA die niet meer weg te denken is op het Elvis podium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten! Deze jongen móet je zien en horen! En wat te denken van Europees en wereldkampioen Gordon Davis (Malta) én multi-award winner Ciaran Houlihan uit Ierland, die beiden Elvis' onsterfelijkheid bewijzen en de hoogst haalbare prijzen in de wereld wisten te behalen. Je bent getuige van een unieke show, want het is de enige keer dat zo'n complete formatie naar Nederland komt.

Alle acts worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. Ook is er deze dag een klein gastoptreden weggelegd voor de Volendamse Simon Stein, die ondertussen met de Evergreen Top 1000 Live band Nederland in de grotere theaters van Nederland weet te verbazen met zijn zangkunsten.

De 'Elvis Experience' een complete en unieke Elvis ervaring die in Nederland zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van 'Unchained Melody' en 'Burning Love'. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen tijdens de 'night club' opstelling aan ronde tafels in de PX waarbij men tijdens de show bediend word en kan dus ook kan genieten van een te bestellen hapje en / of drankje.

Deze beleving kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via www.pxvolendam.nl en zal om 15:00 uur plaatsvinden in het Pop- en Cultuurhuis PX, W.J. Tuijnstraat 15 in Volendam. Kaartverkoop is uitsluitend via de website verkrijgbaar.