HEERHUGOWAARD - In de maand september dit jaar staan er twee fantastische live-optredens op het programma in Dancing-Partycentrum Marlène aan de Middenweg 207 in Heerhugowaard. Al 30 jaar zitten Ad en Carola Molenaar in Marlène (sinds 1988) en zij zijn er trots op deze unieke bands in het jubileumjaar te mogen aankondigen.

Zaterdag 1 september is er een fantastische Cats avond met de beste live Tribute Catsband van Nederland: "The Cats Aglowband"

Alle hits van deze legendarische Volendamse formatie The Cats komen deze avond voorbij. The Cats, een bekende popgroep uit Volendam, bestonden van 1964 tot 1985, zij het met enkele onderbrekingen, en behoorde van 1968 tot 1975 een van de meest succesvolle bands van Nederland. De bezetting bestond toen uit Cees Veerman, Piet Veerman, Arnold Mühren, Jaap Schilder, Theo Klouwer en (van 1972 tot 1975) Piet Keizer. Jan Buijs was vanaf de oprichting de manager.

Je doet je ogen dicht en denkt dit kan niet waar zijn !! Het is net of The Cats zelf op het podium staan, zo goed! The Cats Aglowband laat U lekker meezingen met Marian, Vaya con Dios, Lea, Why, One Way wind, Be my day, Let`s Dance, Sure he`s a cat, Scarlet ribbons enz. enz.

Alle muziek van vroeger wordt op clip vertoond met legendarische foto`s van vroeger op 13 beeldschermen.
Er zijn kaarten te koop 10,= (geen fee) bij Cafe Marlene of via de website www.dancingmarlene.nl (incl fee). Klik op tickets en pak je voordeel want aan de deur kost het 15,= euro.

Zaterdag 22 september in concert "Oôs Joôs - da’s rock & roll, maar den in ’t Westfries."

Het is een happening om deze band te zien, uniek in Noord-Holland .In de zomer van 2003 besluiten de broers Knoin een band te beginnen. Ze kopen een drumstel en een paar gitaren en repeteren maandenlang op hun oude boerderij. Hun favoriete muziek is rock & roll. Klassiekers als Route 66 en The Wanderer worden vol overgave gespeeld. Maar dan wel met Westfriese teksten, want ze willen zingen over hun roots; Westfriesland dus. Nu, elf jaar later, zijn ze niet meer weg te denken van de Westfriese podia. Hoeveel gekker wordt het nog?

Er zijn kaarten te koop 10,= (geen fee) bij Cafe Marlene of via de website www.dancingmarlene.nl (incl fee). Klik op tickets en pak je voordeel, want aan de deur kost het 15,= euro.