EDAM - Het Singelfestival in Edam is elk jaar een groot succes. Van de kindermiddag met verschillende activiteiten voor de kinderen tot theater- en muziekacts voor de jongeren en volwassenen! Grote namen hebben hier al gestaan zoals: Doe Maar, Nits, Raccoon, De Dijk, Rowwen Hèze, De Kift, Vitesse, Bettie Serveert, Johan, Hallo Venray, Caesar, André Manuel, Beef, Gotcha!, Alamo Race Track, DeWolff, Chef’Special, Moss, Anne Soldaat, Beans & Fatback, Jungle By Night, Fata Boom en Kuenta I Tambu.


Van vrijdagavond tot zaterdagavond is er een volle line-up met veel acts op de planning. Het is dus hartstikke druk achter de schermen en de organisatie ontvangt vrijwilligers met open armen! Wil jij helpen op dit festival? Klik hier voor meer informatie.

Over Singelfestival Edam

Sinds 1981 zijn we Nederlands meest gedurfde ontdekkingsfestival voor jong en oud. De afgelopen jaren zijn we er editie na editie in geslaagd ons publiek te verrassen met smaakvolle selecties van opkomend talent op het gebied van muziek en theater. We mogen best stellen dat we er een neusje voor hebben.

Wil jij er dit jaar ook bij zijn? Klik dan hier voor meer informatie over dit festival.