NEDERLAND - TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studio's in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest populaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.

Het grootste eclectische concept van Nederland heeft weer een line-up bestaande uit de top van de scene. Onder andere Ronnie Flex, Lil' Kleine, Bizzey, Frenna, Broederliefde, Jonna Fraser en Boef zullen aanwezig zijn om de tent op zijn kop te zetten. Niet bij één, maar op meerdere locaties gedurende de avond. Verwacht een heerlijke cross-over tussen urban, hiphop, house, R&B, dubstep, pop en moombahton. De tweede areas worden verzorgd door Vunzige Deuntjes, waar je een mix van dancehall hiphop, house en disco te wachten staat.

Al jaren is TIKTAK de host van de grootste Oud & Nieuw feesten van Nederland. Elk jaar komen er meer dan 50.000 bezoekers op af en verkopen de zalen volledig uit. Wees er dus snel bij, want dit wil je niet missen.

TIKTAK New Years Eve wordt geproduceerd door E&A Events. Het evenement is 18+.

Voor meer informatie en tickets: www.TIKTAKNYE.com.