VOLENDAM - Op dinsdagavond 6 februari is er workshop voor mensen die (nieuw) werk zoeken in de Bibliotheek Volendam.

De workshop wordt gegeven door Emma Penn- De Kleer en gaat over hoe je grip kunt krijgen op je loopbaan. Emma laat zien dat het door de snelle veranderingen in de arbeidsmarkt steeds belangrijker wordt dat je zelf de regie houdt over je (loop)baan. En dat je moet leren denken over welke toegevoegde waarde jij als persoon levert. Aan de hand van vijf stappen geeft ze je nieuwe inzichten en deelt tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen.

Emma Penn-De Kleer heeft 15 jaar ervaring in diverse HR functies onder andere bij PostNL en is in 2016 gestart als zelfstandige. Met haar bedrijf SYSSLA heeft ze een missie: medewerkers met een trouw dienstverband, die onzeker zijn over hun toekomst leren meer regie te pakken over de toekomst van hun werk.

Grip op de toekomst van jouw werk is op dinsdag 6 februari 2018, van 20:00 tot 22:00 in de Bibliotheek Volendam (Foksiastraat 10). Kosten: 5 euro voor leden 7,50 voor niet-leden Bibliotheek Waterland. Kaartverkoop via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop of in alle vijf de bibliotheekvestigingen.