Half bewolkt6.9 ℃

Zwarthoed Schilders in Volendam

Bezoekadres:

Zwarthoed Schilders

Lupinestraat 14
1131JT Volendam
0299-361313
info@zwarthoedschilders.nl
http://www.zwarthoedschilders.nl/

Zwarthoed Schilders

Zwarthoed Schilders is een van de grotere schildersbedrijven uit Volendam. Ons team bestaat uit 24 eigen schilders. Naast schilderwerk bieden we een complete beglazingsservice, leveren we behangwerk en andere decoratieve wandafwerkingswijzen en beschikken we over een eigen meubelspuiterij. Ons werkgebied beslaat doorgaans West-Nederland. Grotere projecten realiseren we door heel Nederland.

De leiding is in handen van Dick Zwarthoed en Jeroen Smit. Zij staan voor een nuchtere werkmentaliteit, het leveren van eersteklas kwaliteit tegen een correcte prijs en prettige omgangsvormen tussen personeel onderling, met werknemers van de opdrachtgevers en met overige onderaannemers.

Als erkend AF schildersbedrijf worden wij jaarlijks getoetst op kwaliteit en bedrijfsvoering. Onze VCA certificering garandeert dat we alle normen voor veilig werken in acht nemen. Ook is onze kwaliteit terug te zien in de vele projecten die we de afgelopen 25 jaar realiseerden. Onze schilders zijn geschoold en volgen periodieke cursussen om hun vakkennis op peil te houden. Door nauwe contacten met onze leveranciers te onderhouden, blijven we op de hoogte van de laatste producten en verwerkingswijzen. Tevens leiden we als Erkend Leerbedrijf zelf jonge schilders op.

Foto's van Zwarthoed Schilders

Zwarthoed Schilders image 1
Zwarthoed Schilders image 2
Zwarthoed Schilders image 3
Zwarthoed Schilders image 4
Zwarthoed Schilders image 5
Zwarthoed Schilders image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Zwarthoed Schilders. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map